• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Stickere Alte evenimente

68 stickere decorative
Colecție de autocolante perfecte pentru a sărbători diverse evenimente și sărbători pe tot parcursul anului. Disponibil în mai multe dimensiuni și culori!

folosiți autocolante pentru ferestre în afacerea dvs. Pentru a promova vânzările și promoțiile pentru primăvara , vara , paștele și, bineînțeles, vinerea neagră! Sau adăugați-le la decorul casei pentru a sărbători ziua mamei și a tatălui.

toate modelele noastre sunt realizate din vinil de înaltă calitate și sunt foarte ușor de aplicat fără a lăsa reziduuri atunci când sunt îndepărtate.

sărbătoriți evenimentele și sărbătorile mai bine decât oricine altcineva


dacă nu găsiți exact designul pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la info.ro@tenstickers.com . Uk și vom crea un design adaptat dvs. Echipa noastră de designeri extinde această temă în fiecare zi și vă putem crea o decalcomanie personalizată pentru perete sau puteți face adaptări pentru oricare dintre ele. Acest produs vă va permite să creați o atmosferă și o personalitate unice la un preț redus și generând un impact mare.
găsiți un număr mare de modele, produse cu o singură culoare sau produse în culori pline, moderne sau vintage, în funcție de modul în care doriți să vă decorați locul sau magazinul!
sunt potrivite pentru amplasarea în aer liber , pe geamuri, mașini sau pe orice suprafață plană. Sunt foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă. Un produs ideal pentru o petrecere care îi va lăsa pe toți oaspeții uimiți de gradul ridicat de exclusivitate sau pentru un magazin.

Filtru

Alte evenimente Filtre clare
1 - 24 de 68 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.