Livrare la nivel mondial
0

Dragoste explorarea peretelui text decal

TenStickers. Dragoste explorarea peretelui text decal. Autocolant de vinil cu text de perete, cu inscripția care spune „„ Îmi place lumea și nu va înceta niciodată să explorez ”. Cumpărați-l în oricare dintre culorile disponibile.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
autocolant de vinil cu text de perete, cu inscripția care spune „„ Îmi place lumea și nu voi înceta niciodată să explorez ”. Cumpărați-l în dimensiunea care este cel mai bine pentru spațiul în care să-l aplicați. Acesta are dimensiuni diferite și poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice suprafață dorită. Este de asemenea disponibil în aproximativ 50 de culori diferite pentru a alege. Produsul este din vinilul de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi pe piață cu o aplicație ușoară. Cumpărați-l online și primiți în câteva zile. Nu formează bule sau riduri atunci când este aplicat pe nicio suprafață plană. Poate fi folosit pentru a decora camera de zi sau dormitorul.

Informații despre Dragoste explorarea peretelui text decal

Referință: A19062

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.