• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Sticker de perete orientale

102 stickere decorative
O frumoasă colecție de autocolante inspirate din sticker orientale din îndepărtatul orient. Decorează-ți casa cu aceste modele exotice pentru a crea o atmosferă specială în casa ta.

decalcomanii orientale elegante care pot aduce un sentiment de zen și relaxare în camerele tale. Desenele includ texte orientale în fonturi ornamentate, precum și ilustrații frumoase ale elementelor orientale, cum ar fi peștii koi japonezi și plante și flori orientale.

obțineți aspectul dorit în casa dvs. Cu aceste autocolante ușor de aplicat, care sunt disponibile într-o gamă de culori și dimensiuni. Veți iubi aceste autocolant de perete orientale.


cum să vă decorați camera de zi sau dormitorul cu autocolante orientale?

există o mare varietate de modele disponibile pentru a vă ajuta să găsiți cel mai potrivit pentru pereții dvs. Găsiți autocolante de perete orientale cu un deca l buddha pentru o atmosferă zen. Indiferent dacă este simplu sau multicolor, puteți alege dimensiunea și culoarea care vi se potrivește cel mai bine.
decorați-vă interiorul cu simbolul yin și yang , modele care vor lăsa pe toată lumea uimită. Noul dvs. Decor interior va fi original și puteți completa orice decor cu ilustrații din bambus, simboluri yoga, chakre sau margini de flori de lotus.
autocolante orientale pot fi așezate pe pereți și alte suprafețe, cum ar fi mobilier, vehicule, aparate și orice suprafață plană la care vă puteți gândi.
pot fi șterse cu o cârpă umedă, iar finisajul este mat pentru a preveni reflexia cu lumina interioară sau exterioară.
autocolantele decorative orientale arată minunat și se vor potrivi în orice cameră din casa ta. Nu ezitați să vă uitați la toți cei din catalog pentru a vă face o idee și a schimba decorul sufrageriei, sufrageriei sau dormitorului principal.
veți găsi, de asemenea, autocolante cu litere chinezești pentru a da o notă asiatică pereților și mobilierului.

dacă nu găsiți designul pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Avem o echipă de designeri care extind constant colecțiile și care vă pot crea și designul în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Filtru

Orientale Filtre clare
1 - 24 de 102 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.