• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Textura autocolante de perete

(4)
285 stickere decorative
Vino și răsfoiește minunata noastră colecție de autocolante de perete texturate unice.
autocolantele și decalcomaniile noastre de perete cu textură strălucitoare sunt perfecte pentru a crea un stil șic în casa sau la birou. Aveți garanția că veți găsi ceva ce vă va plăcea în catalogul nostru.

această gamă excelentă de autocolante cu textură vă poate ajuta să adăugați efecte răcoroase și elegante în casa dvs. Puteți aduce instantaneu un anumit stil pereților sau gadgeturilor dvs. Cu o textură sau un model care vă va ajuta pereții să iasă în evidență. Avem o gamă largă de modele care vor fi cu siguranță atractive pentru toate gusturile.

decalcomaniile texturate sunt perfecte pentru a crea o senzație unică!


decalcomaniile noastre texturate sunt modalitatea perfectă de a vă reface casa fără toate costurile suplimentare! De ce nu încercați să folosiți autocolantele noastre din lemn pentru a vă renova mobilierul sau autocolantul mașinii de spălat pentru a vă înviora gadgetul. Oaspeții dvs. Nu vor crede că nu v-ați îmbrăcat cu mobilier nou!

autocolantele noastre pot fi puse pe orice suprafață plană, inclusiv mașini, biciclete, scări și chiar instrumente muzicale! Singura limită este creativitatea ta! Te-ai plictisit de designul actual al bucătăriei? Verificați autocolantele noastre pentru frigider pentru a adăuga un pic de culoare în camera dvs. Gătitul pentru familie nu va mai fi niciodată același!

această colecție are, de asemenea, o gamă largă de autocolante pentru laptop, perfecte pentru a vă actualiza vechile gadgeturi! Autocolantele noastre distractive trackpad vă vor permite să derulați în stil. în plus, autocolantul nostru din marmură va oferi laptopului dvs. Un aspect nou, sofisticat - ideal pentru a vă face să ieșiți în clasă!

toate autocolantele noastre de textură sunt personalizate la o dimensiune care vi se potrivește, deci este garantat să se potrivească acolo unde doriți! Multe dintre autocolantele noastre sunt, de asemenea, disponibile în peste 50 de culori, ceea ce înseamnă că vă puteți personaliza produsul pentru a se potrivi oricărei camere sau suprafețe.

aplicarea autocolantului de vinil texturat este foarte simplă și fără stres! Toate produsele sunt livrate cu instrucțiuni ușor de urmat pentru a vă oferi rezultate fără bule și riduri. îți place să redecorezi mult? Autocolantele noastre sunt ușor de îndepărtat și nu vor lăsa reziduuri sau lipici. Nu ne crede? Consultați instrucțiunile noastre de pe site-ul nostru de mai jos.

nu ai găsit exact ce căutai? Nici o problema! Echipa noastră de designeri prietenoși sunt la îndemână pentru a vă crea produsul perfect! Contactați-ne prin e-mail sau comandați-vă autocolantul personalizat pe site-ul nostru.


Filtru

Textura Filtre clare
1 - 24 de 285 stickere decorative Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.