Livrare la nivel mondial
0

Decor de perete de flori de trandafir auriu

TenStickers. Decor de perete de flori de trandafir auriu. Autocolant decorativ pentru pereți de flori pentru a înfrumuseța orice suprafață plană din casă. Este disponibil în diferite opțiuni de dimensiuni pentru a satisface suprafețele dorite.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Cumpărați acest autocolant gigantic de trandafir auriu pentru a acoperi un spațiu rezonabil în casă. Un design cu o culoare aurie bogată și va înfrumuseța orice suprafață aplicată. Alegeți orice dimensiune preferată pentru o suprafață dorită din lista de dimensiuni pe care o avem. Adăugați, de asemenea, o spatulă pentru a activa cu ea aplicația pentru rezultatul prefectului. Nu trebuie să vă faceți griji pentru aplicație, deoarece, odată cu instrucțiunea urmată corect, va fi bine plasată. Cumpărați-l online și primiți în câteva zile. Am asigurat opțiuni de plăți pentru a cumpăra designul. Adăugați în coș oferind acum toate detaliile pentru decalarea peretelui de flori.

Informații despre Decor de perete de flori de trandafir auriu

Referință: A19045

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.