• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Heavy Metal Sticker

13 stickere decorative
Colecție de desene cu temă heavy metal sticker. O varietate de logo-uri, ilustrații și versuri din genul muzicii heavy metal. Vino și răsfoiește minunatele noastre heavy metal sticker!

îți place să faci rock cu ceva rock greu? Cu această gamă de modele vă puteți arăta pasiunea pentru acest gen de muzică alternativă. De ce să nu-ți decorezi dormitorul sau camera de muzică cu logo-urile trupelor tale preferate? Sau chiar ai putea plasa aceste heavy metal sticker minunate și ușor de aplicat în mașină.

fanii metalelor grele adoră cu siguranță aceste sticker heavy metal atât a pereților, cât și a accesoriilor și, de asemenea, pentru a vă ajuta să vă distingeți de prietenii lor!

de ce să decorați cu sticker heavy metal?

acest gen muzical a luat naștere la mijlocul anilor șaizeci și începutul anilor șaptezeci în anglia și statele unite, cu origini în blues rock, hard rock și rock psihedelic. Pionierii acestui stil muzical au fost conduși de zeppelin, violet intens și sabat negru. Dacă sunteți pasionat de această muzică, începeți să decorați și creați-vă colțul muzical cu sticker heavy metal.
o notă de personalitate pentru computer, telefon sau pereți și ferestre. în acest catalog veți găsi sticker heavy metal cu modele din iron maiden, ac / dc, barón rojo, kiss sau metallica. O mare varietate de heavy metal sticker, astfel încât să puteți avea o atmosferă unică.
dacă nu găsiți heavy metal sticker pe care o căutați, vă rugăm să ne contactați. Avem o echipă de designeri care vă pot crea un design unic. Toate produsele sunt personalizate, astfel încât să aveți un autocolant care să se potrivească perfect cu peretele sau suprafața dvs.
avem mai mult de 40 de culori pentru produsele cu o singură culoare, iar produsele cu mai multe culori sunt pline de viață și culori vii.
un design de heavy metal sticker premium care vă va satisface perfect așteptările. Prietenii tăi vor fi uimiți de noua ta decorație și vei avea o decorație pe placul tău.

Filtru

Heavy Metal Filtre clare
1 - 13 de 13 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.