• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Stickere perete scoala

101 stickere decorative
Colecție de stickere perete scoala. O varietate de modele cum ar fi tabla inmultirii, zile din săptămână, riglele metrice, numere, hărți ale lumii și multe altele. Ideal pentru decorarea salilor de clasa sau a gradinitelor..

Vrei să decorezi într-un mod care să beneficieze copiii tăi? Această gamă de modele iti permite să luminați orice cameră în timp ce adăugați și un element educativ. Stickere perete gradinita, colorate și atrăgătoare, care vor ajuta la educatia copiilor.

Ce stickere perete scoala și autocolante educative voi găsi?


In aceasta colectie există o mare varietate de autocolante educaționale pentru copiii tăi sau pentru școli , arată-le ce este sistemul solar, planetele și cât de departe sunt de soare;. Acest sticker perete planete fac știința distractivă și originală.

Decorarea pereților cu stickere perete scoala reproducand regulile din clasa de curs, regulile de la bibliotecă sau regulile de acasă, este ideala pentru a ii incuraja pe acestia sa se manifeste dupa anumite valori si reguli. Decorați cu "nori de concepte" despre valori și misiunea centrelor de învățământ sau arătați continente și oceane prin hărți foarte distractive și colorate.

Creați reguli de uz casnic pentru fiecare zi, faceți-o într-un mod diferit și unic cu stickere perete gradinita colorate care stimulează bunul comportament, mici obiceiuri frumoase care se vor schimba in bine caracterul celor mici.

Ajutati-i sa invete tabla inmultirii cu aceste stickere scoala puneți-i să învețe, astfel încât să le aibă întotdeauna vizibile pe peretele camerei lor. își vor face temele și, în același timp, veți da acasă o notă de personalitate acestor camere.

Stickere gradinita sunt realizate în totalitate la cerere la dimensionile solicitate de catre client; acest lucru ne permite să creăm produse astfel încât să fie complet integrate pe peretii pe care ii doriti sa ii decorati. Sunt foarte ușor de aplicat, astfel încât să nu ramana bule în interior în timpul aplicării și au un finisaj mat pentru a evita reflexiile luminii sau razele solare.

Dacă nu găsiți autocolantul de perete educativ pe care îl căutați în funcție de caracteristicile dvs., nu ezitați să ne contactați; avem o echipă de design grafic care creează în mod constant modele noi pentru toate gusturile. Vom fi bucurosi sa va cream decoratiunile exact asa cum vi le doriti.

Decorați-vă peretii cu stickere perete scoala, veti uimi pe toată lumea si carora le veti da o lectie educativa prin aceste decoratiuni.

Filtru

Plicuri de perete educaționale Filtre clare
1 - 24 de 101 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.