Livrare la nivel mondial
0

Coji gri și alb piele laptop

TenStickers. Coji gri și alb piele laptop. Cumpărați decalul nostru decorativ pentru laptop de vinil cu designul scoici de mare în culoare gri și alb. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește cu laptopul.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Design special pentru laptopuri cu imprimeu de coajă de mare. Un autocolant portocaliu de culoare gri și alb care îl are înveliș în dimensiuni. Conceput pentru a acoperi întreaga suprafață a unui laptop cu aspect orbitor și elegant. Verificați câmpul de dimensiuni și completați dimensiunea cea mai potrivită pentru suprafața pe care o aveți. . Decal de vinil de calitate, cu rezistență la bule și la riduri. Nu va exista nici o formă de reflecție ușoară asupra designului datorită finisajului mat. Cumpărați-l direct de la noi și livrați-l la pasul dvs. în câteva zile. Trimiteți-ne un e-mail dacă există vreo îndoială cu privire la decalarea pielii laptopului.

Informații despre Coji gri și alb piele laptop

Referință: A19013

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.