• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Stickere băuturi

(2)
149 stickere decorative
In aceasta colectie va prezentam o gama variata de stickere băuturi. Puteti alege decoratiunile care se adapteaza cel mai bine nevoilor dvs. In mod sigur cu acest tip de decoratiuni va veti bucura de admiratia tuturor celor care vor trece pragul barului dvs sau vor intra in incaperile decorate cu aceasta tematica.

Ce modele de sticker bauturi voi găsi?


Gama noastra este atat de ampla incat veti gasi de la stickere cafea și ceai, la băuturi răcoritoare și sucuri, până la băuturi alcoolice precum cocktailuri și sticle sau halbe de bere

Sticker cocktail este ideal pentru decorarea spatiilor unde se servesc aceste bauturi sau pot fi folosite pentru prezentarea acestora; deasemenea pot fi aplicate pe peretii netezi ai restaurantelor, pe peretii bucătăriei tale sau pe orice alte suprafete unde doriti sa aduceti un iz exotic cu aceste designuri.

Dispuneti de o mare varietate de ilustrații care fiind aplicate in incaperile unde petreceti cel mai mult timp va veti simțiți mult mai confortabil. Asadar puteti opta pentru stickere bauturi într-o gama variata de culori, de texte legate de băuturi precum „păstrează-ți calmul și bea vin”, „cappuccino”, „cafea mocha”, „cafea americană” și multe altele.
Aceste decoratiuni sunt potrivite pentru orice suprafață, le puteți așeza pe mobilier, ferestre, sau pereți. Aceste modele elegante pot da o notă specială camerelor tale, precum, autocolantele băuturi răcoritoare pentru întrerupătoare, care le vor da o notă specială acestora

La tenstickers avem o echipă de design grafic care creează în mod constant modele noi și care pot crea de asemenea , sticker vin pentru a aobtine decoratiunile dorite , exclusiv pentru dvs. Toate produsele sunt personalizate și realizate la comandă, acest lucru ne permite să creăm un design sau să facem o modificare în funcție de nevoile sau cerințele dvs.

Toate modelele de stickere bauturi sunt fabricate din vinil de foarte bună calitate pentru a asigura rezultate de lungă durată! Pot fi lipite pe orice suprafață neteda, sunt ușor de curățat și sunt, de asemenea, rezistente la apă

Nu mai stati pe ganduri si cereti acum online aceste decoratii sticker bauturi; aceste ilustrații exclusive vor crea un spațiu cu personalitate și adaptat stilului dvs.

Filtru

Băuturi Filtre clare
1 - 24 de 149 stickere decorative

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.