• Livrare Gratuită 297 Lei
  • Livrare Expres de la 24/48h
  • +40.000 Produse disponibile
  • Prețuri reduse la peste 10000 de produse
  • Plată securizată și Recenzii verificate
Filtru

Stickere de muzică pop

29 stickere decorative
Colecție de modele inspirate din muzica pop. O varietate de ilustrații inspirate de artiști și formații din cel mai de succes și popular gen muzical din toate timpurile. îți vor plăcea autocolantele noastre de muzică pop!

dacă sunteți un fan al taylor swift sau chiar regele popului însuși; michael jackson. Aici aveți o selecție de decalcomanii pentru a alege, cu portrete și, de asemenea, versuri de cântece de la artiștii dvs. Preferați.

autocolante distractive, luminoase și detaliate, care vor arăta grozav pe peretele dormitorului sau în sălile de muzică. de înaltă calitate și ușor de aplicat , astfel încât să vă puteți personaliza pereții sau accesoriile într-un mod fără stres.

ce fel de autocolant de muzică pop voi găsi?

există o mare varietate de modele în colecția noastră de decalcomanii pentru muzică pop. Aveți la dispoziție produse cu o singură culoare, cu o paletă de peste 40 de culori și un finisaj mat, care va lăsa pe oricine le vede în uimire. Finisajul este mat pentru a evita reflexiile cu lumina interioară sau exterioară. Produsele multicolore sunt de cea mai înaltă calitate, cu culori foarte strălucitoare și rezistente la exterior. Toate pot fi curățate cu o cârpă umedă.
găsiți stickere și melodii de pe versuri de muzică pop de odinioară, precum „fata de ieri” sau „școala de căldură” sau ilustrații de david bowie. stickerele de perete pop vor arăta grozav și îți poți crea propriul colț de muzică unde poți asculta muzica preferată sau te poți juca cu trupa ta. autocolante pop pot fi așezate pe orice suprafață, nu sunt exclusiv pentru pereți, le puteți lipi și pe instrumente, accesorii muzicale și orice doriți.
dacă nu găsiți autocolantul decorativ pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, avem o echipă de designeri grafici care pot proiecta autocolantul pentru muzică pop pe care nu doriți. Spuneți-ne doar dacă este o nouă sau o modificare, culoarea și măsurătorile pentru a vă crea designul.
este timpul să creați casa sau spațiul dorit, realizat în totalitate după gusturile sau nevoile dvs. La tenstickers vrem să aveți produsul dvs. , toate modelele sunt realizate în întregime în funcție de nevoile dvs. și sub comandă, astfel încât să aveți un produs care să corespundă cerințelor dvs.

Filtru

Pop Filtre clare
1 - 24 de 29 stickere decorative
  • 1
  • 2

Apreciere generală

Aprecieri

MODELE PERSONALIZATE

Personalizează-ți stickerul de perete, covorul sau orice alt produs din catalogul nostru cu imaginea sau textul pe care îl dorești, folosind unele dintre serviciile exclusive pe care ți le oferim.

Nu găsiți stickerul dvs.?
Nu găsiți stickerul pe care îl căutați? Scrieți-ne două sau trei cuvinte care definesc ceea ce căutați (de exemplu: pisică, lună felinar). Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom contacta pentru a vă oferi ajutor și alternative.