Livrare la nivel mondial
0

Autocolant de crăciun joyeux noel aur de flori de zăpadă

TenStickers. Autocolant de crăciun joyeux noel aur de flori de zăpadă. Un autocolant de perete cu fulgi de zăpadă cu „crăciun fericit” în franceză scris sub fulgul de zăpadă! Un frumos autocolant de crăciun pentru perioada festivă

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant de perete de fulgi de zăpadă cu „crăciun fericit” în franceză scris sub fulgul de zăpadă. Perfect pentru vorbitorii francezi care trăiesc în străinătate care doresc să sărbătorească această sărbătoare specială așa cum s-au întors acasă! Decorați cu acest autocolant minunat și veți fi plin de bucurie în acest sezon festiv! Un frumos autocolant de crăciun pentru perioada festivă. Aduce un plus de culoare în casa ta cu această frumoasă și unică decorațiune de perete în timpul sărbătorilor. Acest decal de crăciun va arăta absolut uimitor pe peretele camerei de zi, dormitorului, camerei copiilor sau ferestrelor și nu vă faceți griji, este foarte ușor de aplicat. Deci de ce să nu comanzi acum!
s

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.