Livrare la nivel mondial
0

Autocolant cu ușă de sticlă model cowboy

TenStickers. Autocolant cu ușă de sticlă model cowboy. Autocolant decorativ de vinil pentru ușă, cu caracteristici de temă cowboy pe ea. Ideal pentru spațiul dormitorului, iar dimensiunea este personalizabilă pentru a se potrivi cu orice suprafață.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


O ușă decalată cu amprentele reprezentării simbolice cowboy pe ea. Găzduiește o mulțime de funcții tematice cowboy. Cumpărați-o în dimensiunea care se potrivește cel mai bine unei suprafețe dorite și bucurați-vă de ritmul acestui stil de viață al personalității. Recomandat pentru spații pentru adulți precum dormitorul. Vindem doar decal de vinil de cea mai bună calitate cu rezistență la riduri. De asemenea, nu se reflectă cu lumina, ca urmare a finisării mate. îl puteți achiziționa online direct de la noi și va fi livrat în câteva zile. Ușor de aplicat cu spatula pe care o puteți cumpăra cu produsul.

Informații despre Autocolant cu ușă de sticlă model cowboy

Referință: A18905

Suprafață:

Locație:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.