Livrare la nivel mondial
0

Ananas piele laptop în stil memphis

TenStickers. Ananas piele laptop în stil memphis. O decorațiune cu autocolant în stil laptop memphis ananas pentru toate laptopurile. Recomandat să înfășurați întreaga suprafață a unui laptop. Cumpărați-o în mărimea preferată.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O idee de decorare a autocolantului în stilul memphis ananas pentru toate laptopurile. Un decor ideal pentru o schimbare și este disponibil în orice dimensiune a suprafeței laptopului. Completați câmpul de dimensiuni măsurarea recomandată și faceți-o gata pentru dvs. Călătorește cu stil sau mergi la birou cu această frumoasă decalizare laptop decorată pe gadgetul tău. Este ușor de aplicat fără bule sau riduri. Poate fi curățat de mai multe ori fără să fie afectat. Cumpărați spatul pentru a aplica învelișul de piele de vinil de la laptopul fructelor și folosiți-l corect pentru instrucțiuni pentru a instala perfect designul. Comanda-l online și primește-l în curând.

Informații despre Ananas piele laptop în stil memphis

Referință: A19023

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.