0
Filtre

Tematică

Suprafață

Locație

Stil

Format

Public

Nr. de persoane

Stickere perete copii

O colecție strălucitoare de stickere de perete pentru copii, perfecte pentru a adăuga un pic de distracție în orice dormitor!

 

Decorarea camerei unui copil este una dintre cele mai importante sarcini pentru un părinte sau un tutore - Un copil care se simte confortabil și în pace în dormitorul lor este invariabil un copil fericit și, de aceea, noi, la Tenstickers, am lucrat neobosit pentru a pune la cale un colecție de peste 2000 de modele unice și originale, toate acestea considerăm că ar putea fi stickere perfect pentru copii pentru camera fiecărui copil!

STICKERE COPII

Acum știm că fiecare copil este diferit și are interese diferite, motiv pentru care suntem atât de mândri de soiul suprem oferit de catalogul nostru. Indiferent dacă copilul tău este interesat de zâne sau animale de fermă, sport sau supereroi, muzicieni sau motociclete - Avem ceva pentru el! Și, părinți, avem, de asemenea, o serie de autocolante liniștitoare de perete pentru copii, dovedite pentru a ajuta somnul copilului tău; cu toții știm cât de important este somnul pentru creșterea copilului: cu siguranță, oportunitatea de a adăuga o bucată superbă de decor de perete pentru copii, care ar putea ajuta acest lucru este unul pe care nu-ți poți permite să-l ratezi!

 

Oh, și am uitat - Avem un serviciu de personalizare complet și complet, deci dacă nu găsiți autocolantul pereti potrivit pentru copii și aveți ceva special în minte, nu vă blocați! Suntem întotdeauna deschiși la idei noi și ne-ar plăcea să transformăm orice design într-un autocolant. Pur și simplu trimiteți cererea dvs. la info@tenstickers.co.uk și vom lucra la trimiterea unui preț! OK, dar ce se întâmplă dacă vreau să personalizez unul dintre stickerele tale din catalog, aud că te întrebi? Din nou, asta nu este nicio problemă! Multe dintre stickerele noastre sunt listate ca personalizabile și pot fi realizate pe site-ul web; orice alte modificări pot fi solicitate prin e-mail și vom face tot ce trebuie pentru a crea un stickere de perete potrivit pentru copii!

 

Dacă toate acestea nu te-au convins să arunci o privire, ce zici de asta - Toate autocolantele noastre sunt extrem de ușor de aplicat și de lungă durată, în timp ce nu lasă absolut nicio deteriorare sau reziduuri la îndepărtare, deci dacă decizi că nu le place; asta este bine! Peretele va arăta ca și cum autocolantul nu a fost niciodată acolo! 

10 / 10

2 Aprecieri

1-24 de 449 stickere decorative

Filtrați căutarea pentru a reduce numărul de rezultate